Jursky Svet The Island (CZ) Steam/Epic

Server Information
Address 93.99.7.63:7784
Hostname Jursky Svet The Island (CZ) Steam/Epic - (v358.24)
Status Checked 3 minutes ago
Players 3 / 10
Location Czech Republic
Version 358.24
Platform Windows
Map TheIsland
Group Jurský Svět (CZ) Steam / Epic / Xbox / PS5
Registered by Myspule
Registered since February 4th, 2021 05:08 PM EST
Last update September 10th, 2023 08:58 AM EST
Last wipe October 20th, 2021 12:00 AM CEST
Tag(s) First Person PvE Survival Evolved The Island Third Person Vanilla Vote Rewards

Discord Server

Statistics
Uptime
Vote(s) 0
Rank 2190
Score 4
Favorited 5
Discussion(s) 1

About This Server

⦁ Nastavení PvE serveru:
⦁ --------------------------
⦁ Exp 1x, Harvest 1x, Taming 5x, Dino Harvest 5x, Stack 5x, Výchova dinu 8x, max. lvl. divokých Dinu je 150, Tek Dinu 180, Wyveren a Rock Draku 190.
⦁ Obtížnost: Difficulty 1, Difficulty Offset 5 a Loot Scale až 500 %. Střední obtížnost, kdy se tvorové spawnují na úrovni 5 - 150lv, Wyverny, Rock Draci a Tek Dinové, kteří mohou dosáhnout levelu až lv. 190, s výjimkou jeskynních Dinu až lv. 450, kteří nejdou většinou ochočit.
⦁ Ochočený Dinové mohou mít maximální úroveň 450. Gamma vypla pro lepší požitek z hraní a použití osvětlení, ohně, svítících Dinu atd. Mlha zaplá. Odstraněna kolize struktur s texturou (při stavbě).
⦁ Server je určen spíš pro hráče, co si hru rádi užijí hrají v klidu a za ničím se nehoní. Výchova běžných dinu 3-8 hodin Rex cca 9hod. quetzal cca 13hod. Gigant cca 26hodin jinak čas mezi imprinty cca 1:0Hod.
⦁ --------------------------
⦁ Nastavení map:
⦁ --------------------------
⦁ Na mapách máte určitá omezeni jak na dina tak i na struktury (jejich počet).
⦁ Mapa The Island má speciálně upravené spawny hráčů kvůli jejím zastavovaní.
⦁ The Island má zakázané všechny Wyverny kvůli využití daných dinu na mapě i jiná specifická dina jako Magnasaur či Tek Stryder.
⦁ Mapa Fjordur, má omezené Wyverny podle jejich výskytu na počet tak i na druh.
⦁ Na mapě Fjordur prosím nepřivlastňujte si velké jeskyně stavět v nich můžete, pokud se tam nenachází spawn dinu či surovin a nechávejte je průchozí pro ostatní hráče.
⦁ Celkem povolených 8000 struktur na kmen, teda 4x 2000 spojených Struktur!
⦁ --------------------------
⦁ Automatický Rozpad Struktur:
⦁ --------------------------
⦁ Auto čištění serveru po reaktivitě hráčů či tribu servery mají aktivní autodestrukci pro neaktivní hráče. Kdy jim server smaže jejich kmen včetně dinu.
⦁ Doba rozpadu a smazání serverem s aktivním odpočtem od posledního přihlášení do daného Kmene, nebo hráče. Nutné se přihlašovat na každé mapě kde hrajete a mít založený kmen. Mazání od 1 do 30 struktur od 12hod do 24hod. Kontrola struktur probíhá každou 1 - 2hod. Opuštěné Tribe se smaže do 24hod.
⦁ Doba rozpadu a smazaní je pro všechny struktury stejná, a to 15 dní platí i pro Dina. Jakékoliv Dino ponechané osudu (Unclaimed) bude zabito a smazáno do 10 min.!
⦁ Zrychlen rozpad struktur po hráčích, co zbytečně zanechávají na serveru takzvaného bordelu jako jsou ohniště, spikewall, spacáky, tamovačky atd. 2x do měsíce vždy cca jednou za 15dní! Zjištění času struktur, na kterou se díváte je příkaz /cas co se napíše do chatu ve hře (ne do konzole)!
⦁ --------------------------
⦁ ⦁ Maximální úroveň na Serveru:
⦁ --------------------------
⦁ Maximální úroveň hráče je 215. Přeživší začínají na úrovni 1-104 úrovní lze získat normálně, 60 úrovní získáte poražením bossů na konci hry, 10 úrovní získáte nasbíráním všech poznámek průzkumníka (Explorer Notes) na každé příběhové mapě (placené Dlc) a 5 úrovní získáte vylepšením Chibiho na Alfa tvorech do levelu 6. Jakmile dosáhnete tohoto limitu, nebudete již moci zvyšovat úrovně. 10 levelu za nasbíráni Rune Stone na Fjorduru

⦁ Dinové mohou dosáhnout 88 úrovní. Jakmile vaše stvoření dosáhne tohoto limitu, nebude již moci zvyšovat level.

⦁ Maximální level divokých Dinu před ochočením je 150, resp. Tek 180. Po ochočení mohou mít level 224, respektive 269. (99 % Taming)

⦁ Na oficiálních serverech mají tvorové pevně stanovený limit na úrovni 450. Pro Neoficiální servery se to nevztahuje (teda pro naše). Jedinou výjimkou jsou ochočitelná stvoření představená v Dlc Genesis, R-Creatures a X-Creatures, a Dinopithecus z Lost Island, u nichž je pevný limit 500.
⦁ Dinové na příslušných levelech a vyšších samovolně zmizí při restartu serveru (pokud nejsou v kryopodu)! Kryopodovaný Dinové, kteří překročili svůj limit, se nemusí podařit vyhodit z kryopodu. Tohle to se týká hlavně Oficiálních serverů!
⦁ --------------------------

3 Online Players

Tomas, St_Alive, KevinuXX

Other Servers

Rank Server Players Status Tags
2111
0 / 10 First Person PvE Survival Evolved Third Person Vanilla Vote Rewards
3135
NA / 15 First Person Modded PvE Survival Ascended Third Person Vanilla